Velkommen til vores luksus lejlighed nær Disney - Florida

Resorts faciliteter:

Fire opvarmet swimmingpools & In-ground Spas

Der findes liggestole, skyggefulde områder og enten resort eller udsigt over søen. Swimmingpools er opvarmet for at sikre en komfortabel svømmetur, når vejret bliver køligt. Spa er opvarmet til ca. 38 grader.

Børnepool og legeplads:

Der forefindes et børne soppebassin og vandfald, sammen med en farverig legeplads område. Børnene's område har også en overdækket stråtag tag cabana, hvor forældre kan slappe af i skyggen, mens børnene spiller.

Tradewinds Restaurant og bar:

Der er en smuk udsigt til søen, strand og pool fra restauranten. Et godt sted hvis man skal have noget nemt at spise. Man kan bl.a. få appetizers, suppe & salat, sandwiches, lav din egen pizza og børnemenuer. Altsammen til rimelige priser. Åbningstider hver dag fra kl. 11 - kl. 22, aftensmad hver dag fra kl. 18 - 22. Derudover findes pool borde, dart og spil.

Mambo's Poolside Bar & Grille:

Mambo's tilbyder et udvalg af lækre snacks og pizza, sammen med fuld bar service i en luftig, afslappet atmosfære med udsigt til klubhusets pool.

Room Service:

Nyd friske, varme pizzaer, kylling, drikkevarer og andre lækre godbidder bekvemt leveret direkte til din lejlighed.

Eleuthera Spa & Salon:

Forkæl dig selv i denne spa & salon, der tilbyder en bred vifte af afslapning og skønhedsbehandlinger som massage, manicure, pedicure, bryllups Up-Do's og hår styling.

Fitness Center:

Kom i form i resortets fitness center, der tilbyder en bred vifte af hjerte-kar- og styrketræning udstyr.

Marketplace gavebutik & købmandsvarer:

Snacks, drikkevarer, souvenirs, aviser og meget mere er tilgængeligt i resortets Marketplace, gaveshop og dagligvarer, som ligger i klubhuset.

Gratis Wi-fi og internet café:

Der er gratis Wi-fi overalt i resortet. Der findes også en internet café for gæster uden computere og internet café kort kan købes i klubhuset i lobbyen for en nominel gebyr.

Sports faciliteter omfatter:

  • Tennis og basketball ( banerne er oplyste)
     
  • Beachvolley
     
  • Natur inspireret walking / Jogging trails
     
  • Talrige championship golfbaner i nærheden

Fiskeri Dock:

Der er mulighed for at fiske på Lake Davenport, men man kan også bare nyde en sejltur i rolige farvande og smukke omgivelser. Der er god komfort og sikkerhed for børn. Fiskestænger og agn er til rådighed i klubhuset for et ekstra gebyr.

Naturstier:

Der er smukke naturstier i hele resortet, så gæsterne har mulighed for at nyde søen, den naturlige flora og fauna, og resortets frodige tropiske landskabspleje og springvand.

Pool borde og sjov:

Fuld større billiardborde, bordfodbold, og spil i en fantastiske pub agtige udendørs omgivelser på Tradewinds Restaurant & Bar.

Børns Video Game arcade:

Et sjovt sortiment af arkade videospil for børn og teenagere.

Sæsonbestemte aktiviteter & børne aktiviteter:

Resortet er vært for en række aktiviteter i højsæsonen, herunder karaoke, aktiviteter for børn, og andre sjove familie begivenheder.

Åbningstider:

Bemærk venligst, at åbningstiderne for resortets restauranter, barer og spa & salon er afhængig af årstiden. Spørg evt. i receptionen.

Bryllupper, møder og events:

Resortet tilbyder fantastiske faciliteter til bryllupper, møder, corporate events, grupper og familiesammenføringer. Dette omfatter spise- og mødeplads med maleriskebaggrund for bryllupper og fotos. Resortets on-site Event & bryllup koordinator vil være glad for at hjælpe med alle dine bryllup- og gruppe behov.

Tema park & indkøbs transport:

Transport til og fra temaparker, indkøbscentre, og områdets attraktioner kan let arrangeres mod et ekstra gebyr. Taxaer, busser og limousiner er umiddelbart tilgængelige til at opfylde alle dine lokale behov for transport.

Tema Park billetter:

Undgå lange køer ved parkernes indgange og køb billetten til forlystelsesparken og/eller attraktionen i forvejen i resortets reception.

I opholdets overnatningspris er der inkluderet gratis ubegrænset DVD leje, fri telefon til USA fra lejligheden, gratis Wi-Fi internet i klubhuset, restaurant & bar områder og i lejligheden, leje af sportsudstyr (basketbolde og tennisketsjere).

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk