Velkommen til vores luksus lejlighed nær Disney - Florida

Mette Mis, 09.04.2020 (01:15:30)

Fantastisk sted, vil varmt anbefale det til andre, en oplevelse ud over det sædvanlige! Tak for det!

Ellen og Holger, 11.03.2013

Vi boede i lejligheden fra den 28. januar til 11. februar, 14 skønne dage i et dejligt område. Der var lidt misforståelse omkring betaling, men straks vi kontaktede Jens og Tina, blev sagen ordnet - hurtigt og til vores fulde tilfredshed. Lejligheden er rigtig skøn, og der er ikke langt til de mange forlystelser, hvoraf vi valgte Universal, hvor man med en 2 dags billet har adgang til begge parker i 3 dage. Når vi ikke var ud at opleve, nød vi at slappe af ved poolen. Vi kan kun anbefale denne lejlighed - håber ikke, det bliver sidste gang, vi er der.

Camilla & Steffen Jensen, 25.08.2012

Har lejet denne pragtfulde lejlighed i 14 dage her i sommer og det er ikke sidste gang. Det mest fantatiske område og skøn velfungerende lejlighed.Det er en lille perle i Orlando :-)

Bjarne & Sandie, 20.01.2012

Dejlig lejlighed tæt på forlystelserne i Orlando. Vi boede der januar 2012 i 5 dage og nyd alle dage. Vi kan anbefale et ophold på Bahama Bay.

Per, 24.07.2011

tak for et dejligt ophold på 9 dage fra d. 21.juni 2011, det var bare skønt at have sådan et stor lejlighed, lækker svømmingpool, der var ikke langt til både disney og de andre parker, vi så desværre ingen aligator, men der var en slange ved poolen.

Birte Bjørn og Carsten Hartmann, 01.02.2011

Super dejlig lejlighed med alle faciliteter tæt på forlystelserne i Orlando. Også masser af dejlige golfbaner i området, som vi benyttede flittigt. Vi kan varmt anbefale et ophold på Bahama Bay.

Birgitta o Per-Olof Åkesson, 12.12.2010

En härlig stor lägenhet inredd med färgglada möbler i amerikansk stil. Stort kök med alla bekvämligheter, utanför Orlando men ändå nära till alla attraktioner samt vilda djur runt knuten som alligatorer och tvättbjörnar. Härliga pooler på området samt även sandstrand. Vi återvänder gärna till denna fina lägenhet.

Jakob B. Ditlevsen, 29.07.2010

Skøn lejlighed og dejligt område med venligt og hjælpsomt personale.
Lejligheden passede fint til 6 personer og der var de faciliteter man kunne ønske sig.
Vi fik også naturoplevelser da vi så en alligator i søen og vaskebjørne ved poolen. Skønt.

Line og Carsten Pedersen, 20.11.2009

Pragtfuld lejlighed - lige stedet til vores bryllupsrejse. Vi havde den bedste ferie man kunne ønske sig. Dejligt område med masser af fred og ro. Vi kunne ikke have ønsket mere!

Famlien marsner, 28.10.2009

Efter en uge på Bahama bay ressort i oktober måned, kan vi varmt anbefale at leje lejligheden, der ligger tæt på alle ting i Orlando men samtidig er et meget fredeligt sted .Jens og Tina er super flinke til at hjælpe med de spørgsmål der måtte være om billeje,området, osv.

Opret indlæg i gæstebog

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk